Μια μέρα σαν Παραμύθι στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  

             Σινεβρό Αχαΐας και στην Ζαρούχλα Αχαίας

                                                                                                                                                 

 Αναχ.15/12      

                          08:00 Συγκέντρωση των εκδρομέων στο τραίνο και αναχώρηση για Πελοπόννησο μέσω της Γέφυρας Χαρ. Τρικούπης. Συνεχίζουμε μέχρι την Ακράτα με στάση για καφέ και περνούμε τις ορεινές διαδρομές του Χελμού. Μετά το χωριό Αμπελόκηποι φθάνουμε στο θεματικό πάρκο του Συνεβρού.

Πολύχρωμα σκανδαλιάρικα  καλικατζαράκια θα μας καλωσορίσουν σ΄ένα μοναδικό τοπίο φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για την φύση. Μια ανεπανάληπτη απόδραση στη φύση, στο παρελθόν και σε όσα χάθηκαν. Λιθόστρωτα και πεντακάθαρα μονοπάτια με ξύλινα σκαλοπάτια οδηγούν στη φάτνη αλλά και σε μια εκκλησιά Αρμένικη με Χριστουγεννιάτικες  μελωδίες.

Όλος ο χώρος θαρρείς ένα κομμάτι παραμυθένιου σκηνικού με ζωάκια, πουλάκια, ελαφρονεραιδες, κελαριστά νερά του Κριού ποταμού, νύμφες.

Αφού απολαύσουμε  την βόλτα μας στο Πάρκο  και πάρουμε το ρόφημα μας στο παλιό καφεπαντοπωλείο θα συνεχίσουμε με μια άλλη ορεινή ομορφιά.

Ένα από τα στολίδια του Χελμού είναι και η Ζαρούχλα. Ωραία πέτρινα σπίτια μέσα στην φαραγγιά με την πολυχρωμία της εποχής. Το χωριό όλο ένα αξιοθέατο. Θα παραμείνουμε για γεύμα η καφέ σε μια από τις ταβέρνες του χωριού και κατόπιν επιστροφή με ενδιάμεση στάση  για ξεκούραση. άφιξη στο Αγρίνιο περίπου στις 20.30

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμ:20 € 

Το GRANDE TOURS προσφέρει :

1.-Μεταφορά με άνετο κλιματιζόμενο πούλμαν

2.-Συνοδός Γραφείου

Δεν περιλαμβάνεται: η είσοδος στο ΠΑΡΚΟ 10 €  για τους μεγάλους

και 5€ για τους μικρούς.