Σπέτσες, η αλλιώς το νησί των λουλουδιών..

Αναχ.:     05/07

        Ένα σφηνάκι παραδείσου που πίνεται με λαχτάρα. Το ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού που γέννησε τη Μπουμπουλίνα, τον Χατζηγιάννη Μέξη και μεγάλους ευεργέτες, βρίθει από ομορφιές και χρώματα: ζωογόνο πράσινο, απίθανο ουράνιο γαλάζιο, γαλαζοπράσινα και τυρκουάζ νερά… Οι Σπέτσες της κοσμοπολίτικης ζωής και των αρχοντικών θα μας κερδισουν με την πρωτόγνωρη αύρα που κουβαλούν.

06.30 Συγκέντρωση και αναχώρηση από το « τραίνο» για Πόρτο Χέλι και Κόστα. Περνώντας στη Πελοπόννησο μετά από ωραία διαδρομή φθάνουμε στην Αργολίδα.  Στάση για καφέ καθοδόν και συνεχίζουμε με Κρανίδι και Πόρτο Χέλι .Άφιξη στο μικρό γραφικό λιμανάκι δίπλα στο Πόρτο Χέλι  που λέγεται   Κόστα. θα επιβιβαστούμε σε καΐκι η σε θαλάσσια ταξί για να μας μεταφέρουν απέναντι στις Σπέτσες. Αποβίβαση στο γραφικό και τόσο Ιστορικό νησάκι του Σαρωνικού.

Στον αρκετό χρόνο που έχουμε στην διάθεση μας θα γνωρίσουμε το Νησί . Θα επισκεφτούμε ορισμένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατά του: την Ντάπια, την πλατεία του Ρολογιού, τα αρχοντικά στην παραλία του Αγίου Νικολάου, τους ταρσανάδες, το μουσείο της Μπουμπουλίνας.  Το Μουσείο των Σπετσών αλλά και τα αρχοντικά όπως του  Χατζηγιάννη-Μέξη και του Αργυρού. Θα γνωρίσετε το θρυλικό ιστορικό κτήριο Ποσειδώνιο που αναπαλαιωμένο λειτουργεί σαν πολυτελές ξενοδοχείο. Θα κινηθούμε με άμαξα, ποδήλατο ή και με τα πόδια, ενώ στο κοσμικό Παλιό Λιμάνι οι Σπέτσες θα σας χαρίσουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες . Χρόνος για μπάνιο  και  φαγητό  στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού.. η και για shopping στα πολύ κομψά μαγαζάκια της πόλης.

                Στις 16.30 αναχώρηση για επιστροφή με τις πιο όμορφες αναμνήσεις και με  γεμάτες τις μπαταρίες για την υπόλοιπη εβδομάδα.-

Τιμή συμμ: 25   € κατ άτομο

Περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορά με άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν 
  • Συνοδός
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

1.- Είσοδοι σε μουσεία και χώρους

2.-Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

3.-Εισιτήριο καικιού