ΝΥΔΡΙ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ-ΣΚΟΡΠΙΟ-ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Λευκάδα είναι από τους ομορφότερους προορισμούς στην Ελλάδα. Εύκολα προσβάσιμο αφού είναι το μοναδικό νησί που συνδέεται οδικώς με την Αιτωλοακαρνανία

μέσω  πλωτής γέφυρας. Έγινε γνωστό από τον Αριστοτέλη Ωνάση όταν το 1963 αγόρασε το νησί του Σκορπιού. Στη Λευκάδα επίσης γεννήθηκαν δύο μεγάλοι εθνικοί μας ποιητές, ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης και ο Άγγελος Σικελιανός

Απαράμιλλης ομορφιάς αξιοθέατα, μαγευτικές παραλίες και μια συστάδα μικρών νησιών στην ανατολική ακτή, τα γνωστά ως ¨Πριγκιποννήσια¨, την καθιστούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες ενώ βραβευμένες με Γαλάζιες σημαίες παραλίες, Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, ΚάθισμαΆγιος Ιωάννης, ανήκουν στις καλύτερες της Μεσογείου.

Μοναδικές συγκινήσεις  θα μας προσφέρει μια κρουαζιέρα στις άπειρες αποχρώσεις του γαλάζιου στο Ιόνιο.

 

                              07.00  Συγκέντρωση και αναχώρηση  από   Αγρίνιο για  Λευκάδα και μετά από ωραιότατη διαδρομή δίπλα στα ακρογιάλια του Αμβρακικού φθάνουμε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, στην Λευκάδα.

Συνεχίζουμε  για τη Νικιάνα, Νυδρί. Άφιξη στο λιμάνι του και επιβίβαση στο καραβάκι και αναχωρούμε για την ημερήσια Κρουαζιέρα στις 09.30.

Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα.

Συνεχίζουμε με μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες.

Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Επιστροφή στο Νυδρί  στις 18.30 .Χρόνος για περίπατο και παγωτό 19.30 που αναχωρούμε για επιστροφή. Άφιξη στο ΑΓΡΊΝΙΟ περίπου στις 22.00

Τιμή συμμετοχής: 45

Περιλαμβάνονται:

1.-Μεταφορά

2.-Εισιτήρια Κρουαζιέρας

3.-Φ.Π.Α.

Επιστροφή στο Νυδρί  στις 18.30 και αναχώρηση για Λευκάδα  πόλη όπου θα σταθούμε για βόλτα και παγωτό έως τις 20.00 που αναχωρούμε για επιστροφή. Άφιξη στο Αγρίνιο περίπου στις 22.00

Τιμή συμμετοχής: 45