Αναχωρήσεις:  21,22/8 , 10-11/9 και 1,2/10     

1η μέρα : Αγρίνιο – Τήνος

       02:30 π. μ. Ξημερώματα Συγκέντρωση στο τραίνο, πλατεία Μαβίλη, τακτοποίηση στο πούλμαν και αναχώρηση από Αγρίνιο για Ραφήνα με μία στάση καθ’ οδόν  για καφέ. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και  αναχώρηση για Τήνο. Άφιξη. Τακτοποίηση σε δωμάτια ανάλογα της επιλογής σας. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στο νησί για ξεκούραση, γεύμα και προσκύνημα στο Ναό της Μεγαλόχαρης που είναι κτισμένος από λευκό μάρμαρο και που στα βοηθητικά γύρο κτίρια λειτουργεί αξιόλογο Μουσείο και Πινακοθήκη Τηνίων και άλλων γνωστών καλλιτεχνών που μπορούμε να επισκεφτούμε. Προαιρετική παρακολούθηση Εσπερινού και Παράκλησης 18.00 -19.30.Στις 20.00 προαιρετική ξενάγηση στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού όπου θα ανακαλύψουμε το έργο του Χαλεπά και άλλων Τηνίων Καλλιτεχνών. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

2η μέρα : Τήνος – Αγρίνιο

       Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας και στη συνέχεια (προαιρετική) επίσκεψη – προσκύνημα στη Μονή της Κυράς των Αγγέλων ή Κεχροβουνίου εκεί όπου η Αγία Πελαγία είδε όραμα την Παναγία να της υποδεικνύει τον τόπο που έπρεπε να ψάξουν για την εύρεση της  θαυματουργής εικόνας της. Το πούλμαν του ΚΤΕΛ αναχωρεί στις 10.45 από την παραλιακή(στάση ΚΤΕΛ). Η διαδρομή μας προς το εσωτερικό του νησιού μας αποκαλύπτει τον Κυκλαδίτικο χαρακτήρα του νησιού ,με τα μικρά κάτασπρα χωριουδάκια αλλά και τους πολλούς περίτεχνους περιστεριώνες που χαρακτηρίζουν το νησί. Επιστροφή. Χρόνο για αγορά σουβενίρ στα πολλά μαγαζάκια της οδού Ευαγγελιστρίας. Γεύμα και στις 14:35 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στην Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αγρίνιο.

                                                                              ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής115.00 € άνευ διαμονής

                                       85.00 €  άνευ διαμονής παιδικό (4-10 ετών)

                              145.00 € ( διαμονή σε  Ξενοδοχείο)

                                   115.00 €  (με διαμονή παιδικό από 5-12 ετών με δύο ενήλικες )

Περιλαμβάνονται:

1.- Μεταφορά με πούλμαν Αγρίνιο-Ραφήνα-Αγρίνιο

2.- Εισιτήρια πλοίου τουριστικής θέσης ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ

Δεν περιλαμβάνεται:

1.- Εισιτήρια για την ξενάγηση στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

2.- Διαμονή σε ξενοδοχείο ανάλογα της επιλογής σας

3.- Εισιτήρια ΚΤΕΛ για την Αγία Πελαγία

4.-Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50 €

Δεν περιλαμβάνεται :– Φόρος Διαμονής Η χρέωση είναι ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση για ** 0,50 € & 1,50 € για ****, Θα πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο κατά το check in  από τους ίδιους τους πελάτες