«Το φάντασμα  της   Όπερας»

Μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία

Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας τέχνης

06.30 Συγκέντρωση των εκδρομέων στο τραίνο, τακτοποίηση στο πούλμαν και αναχώρηση   με στάση για καφέ καθοδόν για την Αθήνα.

Με την άφιξη μας στην Αθήνα προτείνουμε επισκέψεις επιλεκτικά στα ΜΟΥΣΕΙΑ Γουλανδρή  H  Μουσείο Μπενάκη.

Το πρώτο είναι ένα ΜΟΥΣΕΊΟ του ζεύγους Γουλανδρή.

  • Προτείνουμε επίσκεψη στο Νέο Μουσείο Μοντέρνας ΤέΧνης των Γουλανδρή ,πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.  
  • H συναρπαστική ζωή ενός ζεύγους μαικηνών, μια μυθική συλλογή ,δεκάδες συγκλονιστικά έργα που κανείς δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα κρεμαστούν σε τοίχους ελληνικού μουσείου. Ένας Θεοτοκόπουλος που αγοράστηκε το 1956, ένας Σεζάν που ακολούθησε, μερικοί Βαν Γκογκ, κάμποσοι Πικάσο, δεκάδες art dealers, δημοπρασίες, εκθέματα που ταξίδεψαν στα πέρατα του κόσμου, καλλιτέχνες που ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα και προκαλούν ίλιγγο (Γκογκέν, Μπονάρ, Μοντιλιάνι, Πόλοκ, Σαγκάλ, Μονέ, Ντεγκά, Μιρό, Μπρακ). Επίσης αυτό τον καιρό φιλοξενείται  η έκθεση NOUVEAU REALISME.

Η άλλη επιλογή είναι το Μουσείο ΜΠΕΝΑΚΗ  για  την τελευταία ημέρα  της περίφημης έκθεσης  ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία. Περισσότερα από 1.000 εκθέματα και πάνω από 500 φωτογραφίες θα ζωντανέψουν την ακμή του ελληνισμού πριν τους διωγμούς, τη δραματική περίοδο 1919-1923 καθώς και την εγκατάσταση και ενσωμάτωση στην Ελλάδα.

Ο επισκέπτης ξεκινά το ταξίδι στη «λάμψη» του ελληνισμού της Μικράς Ασίας (πρώτη ενότητα) από την Ιωνία και τα δυτικά παράλια, προχωρά στην Καππαδοκία και τις νότιες επαρχίες, συνεχίζει διασχίζοντας τον Πόντο για να επιστρέψει προς δυσμάς, γύρω από την Κωνσταντινούπολη και να καταλήξει στην Ανατολική Θράκη.

Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στο Μοναστηράκι για βόλτα και γεύμα.  Στις 14.30 αναχώρηση  για το CHRISTMAS THEATER.

        Θα παρακολουθήσουμε  το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών!

Η παράσταση – φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου!   Ό,τι έχετε ακούσει είναι αλήθεια! Το μιούζικαλ-υπερθέαμα , το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater  με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα  μας συναρπάσει και θα μας μαγέψει .

Στις 18.00  μετά το τέλος της παράστασης αναχωρούμε για  επιστροφή με στάση για καφέ καθ’ οδόν. Άφιξη στο Αγρίνιο περίπου στις 21:00.

Τιμή συμμ.: 50 €

Το GRANDE Tours προσφέρει :

  1. Μεταφορά με άνετο κλιματιζόμενο πούλμαν

2.-Συνοδός γραφειου

3.- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

 « ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ»»

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ:

1.-ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΧΏΡΟΥΣ