ΘΕΑΤΡΟ Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Η ανυπέρβλητη ομορφιά της Ακρόπολης την πιο μαγευτική ώρα της ημέρας…. Ο πλούτος της Κλασικής εποχής του «ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ» συγκεντρωμένος σένα βράχο.

Ο Παρθενώνας, το Ερέχθειο, τα Προπύλαια, ο Ναός της Αθηνάς Νίκης και τα υπόλοιπα υπέροχα μνημεία του χώρου δημιουργούν συναισθήματα και σκέψεις που μας ταξιδεύουν μακριά…

Ένα ταξίδι στον χρόνο, στην τέχνη, στην ιστορία της αγαπημένης μας πόλης .

07.00 Συγκέντρωση των εκδρομέων στο τραίνο, τακτοποίηση στο πούλμαν και αναχώρηση  με στάση για καφέ καθ΄οδόν για την Αθήνα. Φτάνουμε και  κατευθυνόμαστε στο Ιστορικό κέντρο. Αποβιβαζόμαστε  και περπατούμε την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φθάνουμε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Ακολουθεί η ξενάγηση μας με

διπλωματούχο επίσημη ΞΕΝΑΓΌ. Εδώ θα απολαύσουμε  τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της κλασικής περιόδου με κύριο εμπνευστή τους τον Περικλή.

Τα Προπύλαια, ο ναός της Αθηνάς Νίκης, το Ερέχθειο και φυσικά, ο Παρθενώνας φανερώνουν τα μυστικά τους. Το Ωδείο του Ηρώδη του Αττικού, το θέατρο του Διονύσου, το Ασκληπιείο, η στοά του Ευμένους, αποκαλύπτουν τον ρόλο τους στην αρχαία Αθήνα και κάπως έτσι, σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της σύγχρονης πόλης, γίνονται γνωστά τα μυστικά της .Συνεχίζουμε περπατώντας μέσα από τα καλντερίμια και τα σοκάκια των Αναφιώτικων για την πλατεία Αβυσινίας και το Μοναστηράκι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και γεύμα.

Στις 17.00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ     για να μεταφερθούμε

στο Θέατρο αυτό τον εκπληκτικό ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ μείζονος Ελληνισμού. Tο «ΘΕΑΤΡΟΝ», ο νέος πολυδύναμος χώρος πολλαπλών χρήσεων του «Ελληνικού Κόσμου», έχει κύρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού την πολυμορφικότητα και την ευελιξία και έχει σχεδιαστεί με βάση τις πιο σύγχρονες τεχνικές και αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Ο χώρος  μπορεί να φιλοξενεί τις πιο απαιτητικές παραγωγές: θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και θεάματα με ιδιαίτερες σκηνικές απαιτήσεις. Επίσης, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός του «ΘΕΑΤΡΟΝ» είναι μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα. Εδώ θα παρακολουθήσουμε την  «Η Μελωδία της Ευτυχίας»που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε μιούζικαλ σε μουσική Ρίτσαρντ Ρότζερς και στίχους Όσκαρ Χάμερσταϊν .Στη συνέχεια, το 1965, έγινε ταινία με την Τζούλι Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ, η οποία απέσπασε 5 Όσκαρ και έκανε ρεκόρ εισπράξεων. Το σάουντρακ της ταινίας πούλησε περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τη μεταφορά του μιούζικαλ στα ελληνικά, τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του κειμένου και των στίχων υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Νάντια  Κοντογεώργη,  ο Λεωνίδας Κακούρης, η Ναταλία Δραγούμη, η Μαντώ και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Μαζί τους ένας πολυμελής θίασος καθώς επίσης και ζωντανή ορχήστρα.

Στις 21.00 αναχωρούμε για επιστροφή με στάση καθοδόν. Άφιξη περίπου στις  00.30.-

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής: 55 €  

Το GRANDE Tours προσφέρει :

  1. Μεταφορά με άνετο κλιματιζόμενο πούλμαν
  2. Επίσημη ξενάγηση ΣΤΗΝ  ΑΚΡΟΠΟΛΗ

 3.-Εισιτήριο για το ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ «Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

4.Συνοδός Γραφείου

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜ. Με προκαταβολή 20 € ΕΩΣ  25/2