στο νησί της Αφροδίτης,  την  ΜΗΛΟ

Αδάμας – Πολλώνια – Παλιοχώρα – Κλίμα- Πλάκα-Σαρακίνικο

Τοπίο Θεϊκό-δημιουργημένο πότε από λάβα και πότε από βελούδινες πολύχρωμες ακρογιαλιές

1η μέρα : Αγρίνιο – Πειραιάς – Μήλος

Συγκέντρωση, τακτ/ση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πειραιά στις 02.00 Άφιξη. Επιβίβαση στο  ΠΛΟΙΟ στις 07.00 και  αναχώρηση για στην πανέμορφη Μήλο. Αφιξη στο μικρό λιμάνι της Μήλου τον Αδάμαντα. Μεταφορά στο ξεν/χείο, τακτ/ση. Χρόνος ελεύθερος για  μπανιο,ξεκουραση και βολτες στον Αδάμαντα. Διαν/ση.

2η μέρα :ΜΗΛΟΣ  περιήγηση στο νησί

Πρωινό και  αναχ/ση για να περιηγηθούμε τα αξιοθέατα του νησιού. Λίγο έξω από τον Αδάμαντα στο γραφικό Κλήμα βρίσκονται οι κατακόμβες της Μήλου που μαζί με τις κατακόμβες της Ρώμης αποτελούν  ένα απότα πιο σπουδαία παλαιοχριστιανικά μνημεία. Στο Κλήμα κοντά ανακαλύφθηκε το 1820 και το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου που βρίσκεται στο Λούβρο και καθημερινά  λατρεύεται από χιλιάδες επισκέπτες. Συνεχίζουμε με το αρχαίο θέατρο, το αρχαιολογικό μουσείο του νησιού στη Πλάκα την τόσο γραφική με τα πλακόστρωτα και τα κάτασπρα σπιτάκια, το μοναδικό ηφαιστειακό σχηματισμό του Σαρακίνικου, την σπηλιά του Παπάφραγκα, το γραφικό ψαροχώρι των Πολλωνίων. Συνεχίζουμε με χρόνο για μπάνιο στο Παλαιοχώρι όπου και γεύμα ή σε άλλη παραλία που επιλέγουμε.. Επιστροφή. Χρόνος ελεύθερος.

3η μέρα : ΜΗΛΟΣ  περιήγηση στο νησί

Πρωινό και ένα άλλος μικρός γύρος θα μας γνωρίσει τα υπόλοιπα  αξιοθέατα του νησιού όπως τη γραφική Πλάκα και το Ενετικό κάστρο, την περιοχή της Αχιβαδόλιμνης, την Παναγιά του Κήπου, που είναι παλαιότερη εκκλησία του νησιού, το Εκκλησιαστικό Μουσείο. Συνεχίζουμε με την παραλία του Προβατά όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας. Επιστροφή χρόνος ελεύθερος για διασκέδαση.

 4η μέρα: ΜΗΛΟΣ -παραλίες

Πρωινό και η μέρα μας αφιερώνεται στην εξερεύνηση κάποιων άλλων μοναδικών  παραλιών (μεταξύ των 60 περίπου) του νησιού με τις λευκόχρυσες  αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά με χρώματα και μοναδικούς σχηματισμούς στους βράχους που θα μας γοητεύσουν.΄Η προαιρετικός γύρος με καίκι στα παλιά μεταλλεία της Μήλου με τις μοναδικές αποχρώσεις στις παραλίες.

5η μέρα : Mηλος – Πειραιάς – Αγρίνιο

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος έως τις 12.30 που αναχωρούμε για το λιμάνι του Πειραιά

με ταχύπλοο. ΄Αφιξη αργα το απόγευμα και αμέσως αναχ/ση για Αγρίνιο ΄Αφιξη περίπου στις 24.30

        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής :  Κατ΄άτομο σε δίκλινο- τρίκλινο      275 €                              

                                       Επιβάρυνση μονόκλινου                 95 €

Το GRANDE TOURS προσφέρει :

  • Μεταφορές Αγρίνιο –Πειραιά –Αγρίνιο.
  • Εκδρομές όπως το πρόγραμμα με άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Εισιτήρια πλοίων ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΗΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ  με ΖΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΕΣ
  • Διαμονή  σε επιλεγμένο άνετο  ξεν/χείο   στον Αδάμαντα.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξεν/χείο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι στα Μουσεία
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Φόροι διαμονής