19/7  και   23/8

 ΑΓΡΙΝΙΟ-ΛΕΥΚΑΔΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ-ΑΓΡΙΝΙΟ

        Συγκέντρωση και 07.30 αναχ/ση για Λευκάδα-Νυδρί. Άφιξη και  στις  09.30 επιβίβαση στο πλοίο  και αναχ/ση για μια σύντομη αλλά εξαιρετική κρουαζιέρα στις « δεκάδες αποχρώσεις του μπλέ » .

  Άφιξη στο λιμάνι του Νυδριού ,επιβίβαση  στο καίκι και απόπλους. Πλέουμε γύρω από τις ακτές της Λευκάδας με προορισμό την παραλία Εγκρεμνοί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Επόμενη στάση το μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι. Η καλύτερη παραλία της Λευκάδας και μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Ευχάριστη έκπληξη της μέρας μας η επίσκεψη μας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς που θεωρείτε το διαμάντι του Ιονίου. Φαγητό και κολύμπι. Έπειτα ακολουθεί στάση στην Ιθάκη για περπάτημα και κολύμπι.

Στη συνέχεια η σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος είναι η επόμενη στάση μας. Είσοδος στη σπηλιά για φωτογραφίες.

 Το απόγευμα επισκεπτόμαστε το νησί του Ωνάση το Σκορπιό. Περίπλους των νησιών Σκορπίδι, Σπάρτη, και Μαδουρή. Επιστροφή στο Νυδρί. ΄Αφιξη στο Νυδρί περίπου στις  18.30,στάση για καφέ στην Χώρα της Λευκάδας  και  αναχ/ση  19.30 για  Αγρίνιο . Άφιξη περίπου στις  20.30

Τ Ε Λ Ο Σ  Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ

Τιμή συμμ. : 10.00 € άνευ κρουαζιέρας

     30.00 € με την κρουαζιέρα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 10 €