Ημερήσια    Ζ Α Κ Υ Ν Θ Ο Σ   αναχ. 23/08

Συγκέντρωση 07.00 και αναχώρηση για Ζάκυνθο μέσω Γέφυρας Χ. Τρικούπης. Άφιξη στο λιμάνι της Κυλήνης.

Στις 10.00  επιβίβαση στο πλοίο τις LEVANDE FERRIES και απόπλους  για την Ζάκυνθο. Άφιξη, στις 11.15 και αμέσως προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου της συγγνώμης. Συνεχίζουμε  για  τον Λόφο  του Στράνη όπου θα  δούμε με τα μάτια της φαντασίας  τον εθνικό μας ποιητή  Δ. Σολωμό να εμπνέεται από το απέναντι Ηρωικό Μεσολόγγι  και να γράφει τον Ύμνο στην Ελευθερία.

 Απέναντι ακριβώς βρίσκεται η Μπόχαλη με το πανέμορφο μπαλκόνι με την εξαιρετική θέα πάνω στην χώρα της Ζακύνθου.Προσκύνημα στην Παναγία της Ζωοδόχου Πηγής που χρονολογείται από το 843. Επιστροφή στην πόλη όπου χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα γραφικά δρομάκια της, στην πλατεία του Αγ.Μάρκου και την  Πλατεία Σολωμού με το επιβλητικό κτίριο του Πνευματικού Κέντρου αλλά και στη Στράτα Μαρίνα.

Στη συνέχεια επιλέγουμε μια παραλία μεταξύ Τσιλιβή και Λαγανά όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στην   

Χώρα και χρόνος για αγορά σουβενίρ και περίπατο.  Στις 20.00 απόπλους για την Κυλλήνη. όπου θα επιβιβαστούμε στο Φέρρυ – Μπώουτ για την επιστροφή μας. Άφιξη στην Κυλλήνη περί 21.30 και  αναχώρηση για ΑΓΡΙΝΙΟ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμη συμμετοχής: 40.00€

Περιλαμβάνονται :

1.- Μεταφορά με άνετο, πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν   

2.- Εισιτήρια Φέρρυ-Μπώουτ  Κυλλήνη –  Ζάκυνθος – Κυλλήνη με το νέο πλοίο της Levande ferries

3.- Συνοδός Γραφείου